Om mig

Uddannelse

2017; Uddannet Psykolog fra Københavns Universitet med speciale i Klinisk Psykologi og Neuropsykologi

2009; Bachelor i Filosofi fra RUC

Efteruddannet i:

  • Dialektisk adfærdsterapi
  • Motivational Enhancement Therapy; Motivationsfremmende terapi

Erfaring

2024 – ; Gruppeleder i Bedre Psykiatri – pårørende grupper.

2023 – ; Ekstern underviser på Københavns Universitet: Underviser lægekandidater i kommunikation på CAMES (Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation).

2018-2022; Psykolog i Region Hovedstadens Psykiatri; Dagbehandling af voksne med Spiseforstyrrelser

  • Individuel terapi, Gruppeforløb og Udredning
  • Medforfatter på to manualer; Behandlings-manual og patient-manual om Motivation i arbejdet med Spiseforstyrrelser.

2013-2016; Samtaler med individuelle klienter under supervision i Dansk Imagocenter

2013-2014; Frivillig i Psykologisk Samtalecenter

2007-2014; Frivillig hos Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade

  • Fungeret som støttekontaktperson
  • Varetaget samtaler i telefonrådgivningen og i den åbne rådgivning

Jeg får løbende supervision, læser faglitteratur, holder mig opdateret på forskning, engagerer mig i faglige fællesskaber og efteruddanner mig.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening

Hvem er jeg

Jeg hedder Anna og er født i 1983. Privat er jeg gift med Lasse og sammen har vi tre børn i alderen 3 til 10 år. 

Jeg arbejder ud fra den overbevisning, at der altid findes mening bag vores mønstre og handlinger. Også når vores handlinger forvolder os smerte, eller virker uforståelige for os selv eller andre. De fleste udfordringer vi møder, vil have rod både i vores fortid og i vores nutid, da vi er formet af de erfaringer, vi har med os og den kontekst vi lige nu befinder os i. Jeg tror på, at vi som mennesker aldrig er fastlåste.

Min tilgang til terapi har udviklet sig af flere forskellige veje og jeg prioriterer løbende supervision, efteruddannelse, samt egen-terapi. Jeg tror grundlæggende ikke, at vi kan støtte og rumme andre mennesker i noget, som vi ikke har plads til i os selv.

Jeg anser derfor mine egne erfaringer med at være i klientens sted som en styrke for min forståelse af terapi og arbejdet med andre menneskers sår, længsler, styrker og værdi.

Accepten af os selv som hele mennesker er ikke noget som sker en gang for alle, men en livsopgave som vi hver især står overfor med de sår, vi nu engang er blevet givet, og de udfordringer livet hen af vejen byder os.