Jeg tilbyder

Jeg tilbyder individuelle forløb til unge og voksne.

Jeg tilbyder samtaler mellem par og pårørende rettet mod at skabe mere forbindelse og bedre kontakt, når relationen er i hårdknude eller når der blot er længsler efter større nærhed, mere livfuldhed, tryghed og åbenhed mellem parterne.

Jeg tilbyder både terapi i min praksis i Slagslunde, samt i København i et hyggeligt klinikfællesskab og online.

Er du interesseret i et forløb i København, så ring for nærmere info. Jeg har begrænsede tider i København.

Hvad har jeg især erfaring med:

Jeg har flere års erfaring med samtaleterapi med voksne og unge. Heriblandt over 10 års erfaring med behandling af spiseforstyrrelser og selvskadende adfærd (klik her hvis du læse mere) fra såvel frivilligt arbejde og som psykolog i psykiatrien.  

Jeg har generelt erfaring med:

  • forkerthedsfølelser, skam og selvkritik
  • håndtering af følelser og tilstande som enten overvælder dig, er svære at forstå, spænder ben i dine tætte relationer eller knytter sig til selvfordømmelse og ubehag i din hverdag; herunder angst.
  • relationer til andre mennesker
  • forholdet mellem voksne børn og forældre; samtaler rettet mod at få en mere autentisk forbindelse og bedre kontakt, når relationen er svær
  • at være og blive mor eller far
  • Kriser
  • Spiseforstyrrelser og selvskadende adfærd

Klik her for at læse mere om hvordan jeg arbejder: Terapiform

Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et terapeutisk forløb. Du kan ringe på 26801001. Hvis ikke jeg besvarer dit opkald, vender jeg tilbage hurtigst muligt, hvis du indtaler dit navn og nummer. Du kan også sende mig en mail på annaengbergweien@gmail.com