Praktisk Information

Samtalerne foregår i min praksis i landsbyen Slagslunde knap 30 min fra København. Jeg tilbyder også samtaler i København i et hyggeligt klinkfællesskab – Jeg har dog begrænsede tider her. Ring for nærmere info hvis du gerne vil have vores samtaler i København. Jeg tilbyder også terapi Online.

I Slagslunde er terapi-lokalet beliggende i mit bondehus. Her finder du et roligt og trygt rum, hvor vi sammen kan tage fat på det, der udfordrer dig. Der er gratis parkering i indkørslen. Der er busforbindelser fra Stenløse station (13 min) og bussen stopper to minutters gang herfra.

Terapi lokale

Hvis du kommer langvejsfra, så vil jeg på det varmeste opfordre dig til at se rejsen hertil, som en mulighed for fordybelse både op til og efter vores samtale. Efterhånden som du nærmer dig Slagslunde enten i bil, med tog, bus eller på cykel vil landskabet åbne sig med marker og bugtede dale. Praksissen er placeret lige ved Landsbyens gadekær i mit hyggelige stråtækt hus. En gåtur til kirken overfor eller langs stien til Ganløse kan på det varmeste anbefales.  

Et forløb starter altid med en første samtale, hvor vi danner os et indtryk af hinanden og vurderer om vi kan arbejde godt sammen om det, som du ønsker hjælp til. Måske har du en klar fornemmelse af, hvad du ønsker at arbejde med. Måske er det ikke helt klart for dig eller svært at sætte ord på. Så finder vi ud af det sammen.

Priser og betaling

Du kan enten betale kontant efter samtalen eller via netbank (Nordea Reg. 2413 Konto. 9033951954).

Prisen for en times individuel session er 1100 kr.

For par og pårørende-samtaler er prisen 1600 kr. for halvanden times session.

Jeg tilbyder terapi til nedsat pris, hvis du er selvbetalende studerende, enlig forsørger, pensionist eller på overførselsindkomst. Prisen for en times individuel session vil i så fald være 750 kr.

Jeg modtager ikke henvisning fra egen læge, da jeg ikke har overenskomst med sygesikringen.

Afbudsregler

Er du forhindret i at komme til vores aftale, vil jeg bede dig melde afbud i god tid. Dog senest kl. 16 dagen før vores aftale. Du kan melde afbud via SMS eller på telefon; 26801001. Ved for sent afbud skal du betale det fulde beløb for samtalen.

Kontakt:

Anna Weien

Tlf. 26801001

Email: annaengbergweien@gmail.com

Ved gadekæret 4

3660 Slagslunde

Gadekæret
Indgang